Hannah Montana schooŁ.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hannah Montana school.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Pevka Katy Perry in Russel Brand naj bi že pričakovala otroka

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Ashley Tisdale

Ashley Tisdale

Število prispevkov : 251
Kraj : New York

Pevka Katy Perry in Russel Brand naj bi že pričakovala otroka Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Pevka Katy Perry in Russel Brand naj bi že pričakovala otroka   Pevka Katy Perry in Russel Brand naj bi že pričakovala otroka EmptyPon Jan 25, 2010 11:26 am

London - Nedavno smo že izvedeli, da sta se britanski komedijant Russel Brand in Katy Perry zaročila, sedaj pa so v javnost pricurljale tudi informacije, da naj bi bila 25-letna pevka noseča.

Pevka je namreč preko twitterja „nakazala“, da je noseča. Mnogi tem namigom ne verjamejo in zatrjujejo, da sta se z Russellom zgolj pošalila.

„Pravzaprav sem pripravljen imeti otroka. Drogiram se ne že celih sedem let. Posnel sem film in ni se mi več potrebno toliko dokazovati. Katy je čudovita in z njo živim drugačno življenje,“ je v nedavnem intervjuju izjavil Brand.

Pevka Katy Perry in Russel Brand naj bi že pričakovala otroka E356d8f5d96352a961eba3c9
Nazaj na vrh Go down
Demi Lovato

Demi Lovato

Število prispevkov : 73

Pevka Katy Perry in Russel Brand naj bi že pričakovala otroka Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pevka Katy Perry in Russel Brand naj bi že pričakovala otroka   Pevka Katy Perry in Russel Brand naj bi že pričakovala otroka EmptySre Feb 10, 2010 6:55 pm

cool
Nazaj na vrh Go down

Pevka Katy Perry in Russel Brand naj bi že pričakovala otroka
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1